Κατηγορίες E-shop
Συσκευές Ενδοοστικής Έγχυσης Συσκευές Αναζωογόνησης Σακίδια & Βαλίτσες Πρώτων Βοηθειών Λαρυγγοσκόπια Ατομικός Εξοπλισμός Αναλώσιμα Πρώτων Βοηθειών Ακινητοποίηση & Μεταφορά Παλμικά Οξύμετρα Αναρροφήσεις
Νοσοκομειακός Εξοπλισμός

alpha banner

Τρόποι Πληρωμής E-mail

 

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

 • Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς  όψεως  της εταιρείας μας στέλνοντας μας το αντίστοιχο αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της τράπεζας στο Fax: 210-4321796 εντός δύο (02) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής σας παραγγελίας.

                                                                 Alpha Bank         : 981002320000524
                                                                 Εθνική Τράπεζα : 194/442592-87
                                                                 Eurobank             : 00260013890200398286

   

   

  Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

  • Είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω των ακόλουθων πιστωτικών καρτών:

                                                         Visa  / Mastercard /American Express /Maestro

   Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας

   • Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται, πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της
   • Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Alpha Bank. Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση της χρεώσεως.

    

   • Προσοχή: Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).

    Οι τεχνολογίες και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των αγορών σας περιλαμβάνουν:
   • Κρυπτογράφηση των στοιχείων των καρτών σας (SSL 128),
   • Ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από την GeoTrust Inc. (www.geotrust.com) της σελίδας της Alpha Bank:
    το εικονίδιο σε μορφή ‘λουκέτου’ στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, για να επιβεβαιώσετε την αυθεντικότητα της σελίδας (Name: First Data Corp, domain: https://www.deltapay.gr, Issued to: www.deltapay.gr), συστήματα ασφαλείας της Alpha Bank που καταγράφουν και προστατεύουν την πρόσβαση και τα δεδομένα των συστημάτων της.

   Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Alpha e-Pay (πρώην delta pay) εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

    

   Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

    

   Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της.

    

   Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Pay (πρώην delta pay) της Alpha Bank.

    

   Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται κωδικοί προσβάσεως (username, password).

    

   Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα, και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay ζητά αυτόματα από τον πελάτη μας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό.

    

   Ολοκληρώνοντας, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Pay ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

   Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

    

    

    

    

    

   Μέσω Paypal

   Ανοίγοντας λογαριασμό στο paypal και καταχωρώντας εκεί την κάρτα σας (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη) σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιείτε γρήγορα και με ασφάλεια τις αγορές σας.

    

   Ασφάλεια συναλλαγής - Κρυπτογράφηση στοιχείων μέσω paypal

    

   • Η προστασία οικονομικής και της προσωπικής πληροφορίας σας είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητές του paypal. Για αυτό κρυπτογραφεί αυτόματα όλη τη ευαίσθητη πληροφορία που στέλνεται μεταξύ του υπολογιστή σας και των κεντρικών υπολογιστών του.
   • Κατά την καταχώρηση, γίνεται έλεγχος αν η μηχανή αναζήτησης Διαδικτύου σας τρέχει το ασφαλές στρώμα 3.0 υποδοχών (SSL) ή κάποιο υψηλότερο.
   • Κατά τη μεταφορά οι πληροφορίες προστατεύονται από τη SSL με ένα βασικό μήκος κρυπτογράφησης 168 bit (το πιο υψηλό επίπεδο διαθέσιμο στο εμπόριο).
   • Με αυτόν τον τρόπο ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει
    τα χρήματα
   • Αν ενδιαφέρεστε να ανοίξετε λογαριασμό ακολουθήστε τις οδηγίες της επίσημης ιστοσελίδας του paypal www.paypal.com .
    
   banner1
   Newsletter
   Είσοδος

   Καλάθι
   VirtueMart
   Το Καλάθι σας είναι άδειο.

   Προσφορές
   Δ. Κορτέσης & ΣΙΑ Ε.Ε | Οδυσσέως 25, Κερατσίνι | 18758, Πειραιάς | Τηλ. : 210 4321612 | Φαξ : 2104321796     
   Designed & Developed By Concise Technologies