Κατηγορίες E-shop
Συσκευές Ενδοοστικής Έγχυσης Συσκευές Αναζωογόνησης Σακίδια & Βαλίτσες Πρώτων Βοηθειών Λαρυγγοσκόπια Ατομικός Εξοπλισμός Αναλώσιμα Πρώτων Βοηθειών Ακινητοποίηση & Μεταφορά Παλμικά Οξύμετρα Αναρροφήσεις
Νοσοκομειακός Εξοπλισμός

alpha banner

Όροι Χρήσης E-mail
Ευρετήριο Άρθρου
Όροι Χρήσης
Τιμολόγηση
Τρόποι Πληρωμής
Τρόπος - Έξοδα Αποστολής
Χρόνος Παράδοσης
Υπαναχώρηση/ Ακύρωση /Επιστροφή Παραγγελίας
Όλες οι Σελίδες

 

Συμφωνία ως προς τους όρους Χρήσης 

 

 • Παρακαλούμε πολύ ΠΡΙΝ την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας  διαβάστε προσεκτικά όλους τους όρους  χρήσης που αναφέρονται αναλυτικά κατωτέρω. Σε περίπτωση της όποιας διαφωνίας σας με μέρος ή επί του συνόλου των όρων αυτών παρακαλούμε πολύ όπως απέχετε από την περιήγηση και την χρήση των υπηρεσιών της εν’λόγω  ιστοσελίδας. Σε αντίθεση περίπτωση σημαίνει ότι συναινείτε και αποδέχεστε πλήρως και ανεπιφυλάκτως όλους τους όρους χρήσης

 

 • Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης τόσο του μέρους ή του συνόλου των όρων χρήσεων όσο και των τεχνικών προδιαγραφών των μηχανημάτων ή/και των τιμών έχοντας όμως την υποχρέωση για την άμεση ενημέρωση των επισκεπτών/χρηστών μέσω ανάρτησης των αλλαγών στην ιστοσελίδα μας. Οφείλει δε και υποχρεούται να διατηρήσει τους παλαιούς όρους χρήσης και τις τιμές  για τους επισκέπτες/χρήστες που έχουν ήδη υποβάλλει πριν από την ημερομηνία μεταβολής τις σχετικές παραγγελίες .

 

 

Σκοπός της Εταιρείας 

 

 • Το Web-Site  www.cortessismedical.gr αποτελεί την ιστοσελίδα της εταιρείας Δ. Κορτέσης & Σια Ε.Ε η οποία εδρεύει επί της οδού Οδυσσέως 25 Κερατσίνι, Τ.Κ. 18758, (Α.Φ.Μ 999658897 και ΔΟΥ Ε’ Πειραιά) και φέρει τον διακριτικό τίτλο ΚΟΡΤΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ.

 

 • Σκοπός της δημιουργίας της ιστοσελίδας είναι τόσο η παρουσίαση και η διάθεση μερικών από τα προϊόντα της που αφορούν είδη Πρώτων Βοηθειών και Διάσωσης μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και η ενημέρωση, παρουσίαση προϊόντων που αφορούν τον Νοσοκομειακό Εξοπλισμό και  κυρίως τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τα αναισθησιολογικά τμήματα καθώς και τα Τμήματα  Επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων. Μέσα από την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα της εταιρείας μας, για τις τυχόν προσφορές μας και να συνδέεστε αν το επιθυμείτε μέσω Links σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες που θα συμβάλλουν στην πληρέστερη ενημέρωσής σας στον χώρο της Υγείας.

 

 • Επισημαίνεται δε, ότι είναι δυνατή η αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας μόνο εκείνων των προϊόντων που αναφέρονται στην «Κατηγορία E-shop” και φυσικά αναγράφεται η αντίστοιχη τιμή. Για τα προϊόντα της κατηγορίας «Νοσοκομειακού Εξοπλισμού» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Περιορισμός Ευθύνης

 

 • Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας όπως τεχνική περιγραφή προϊόντων, κωδικοί παραγγελίας κ.τ.λ έχουν επανειλλημένα ελεχθεί από τους συνεργάτες της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται για τυπογραφικά λάθη ή σφάλματα απεικόνισης που τυχόν υπάρχουν στην ιστοσελίδα της, οφείλει όμως στην περίπτωση που γίνουν αντιληπτά να τα επεξεργάζεται και να τα διορθώνει εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος.

 

 • Σε περίπτωση που το τυπογραφικό λάθος έχει να κάνει π.χ με έναν κωδικό παραγγελίας μπορεί να ανακαλέσει όλες τις σχετικές πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της και οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη για τις αλλαγές αυτές εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος.

 

 • Η εταιρεία μας σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων της όπως αυτές αναφέρονται στην παρ. «Χρόνος Παράδοσης» θα επιδιώκει την ταχεία παράδοση αυτών, πλην των ακόλουθων  περιπτώσεων:
 1. Ανωτέρω βίας όπως διακοπής ρεύματος άρα και μη παραλαβής εγκαίρως της σχετικής παραγγελίας ,τεχνικών βλαβών κ.τ.λ
 2. Απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών,
 3. Απεργιών, κ.τ.λ

Σε κάθε όμως περίπτωση οφείλει να ενημερώνει τον πελάτη για κάθε σχετική καθυστέρηση.

 

 • Η εταιρεία μας σχετικά με  την πιθανή μη διαθεσιμότητα των προϊόντων της  οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα για το θέμα αυτό τον πελάτη της.

 

 

Τιμολόγηση

 • Είναι δυνατόν η τιμή πώλησης των προϊόντων μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να είναι χαμηλότερη από αυτές τις εταιρείας μας. Αυτό οφείλετε στο χαμηλότερο κόστος συντήρησης και λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Επισημαίνουμε δε, ότι οι προσφορές που τυχόν έχουμε αναρτήσει ισχύουν μόνο για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα .

 

 • Επίσης σύμφωνα με τον νόμο 2859 άρθρο 21 που αφορά υπολογισμό Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α) γίνεται σαφές ότι:

Όλα τα είδη που αποστέλλονται στα  νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο, προς νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις) επιβαρύνονται με Φ.Π.Α  16% αντί 23%.

 

Η πιο πάνω μείωση των συντελεστών δεν ισχύει για

α. τα μεταφορικά μέσα και

β. ιδιώτες που λαμβάνουν απόδειξη λιανικής πώλησης.

 

 • Για όλους τους πελάτες που είναι επαγγελματίες με έδρα της επιχείρησης στα νησιά αυτά και επιθυμούν την έκδοση Τιμολογίου - Δελτίου Αποστολής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο τηλ: 210-4321612 ώστε να σας ενημερώσουμε για το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας με βάσει τον μειωμένο φόρο (Φ.Π.Α) .

 

 

 

 

 

Προσωπικά Δεδομένα

 • Η εταιρεία μας προκειμένου να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του Ν.2472/97 (με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν.3783/2009) που αφορά τις αρχές προστασίας  προσωπικών δεδομένων αλλά και συγχρόνως να διασφαλίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , δεσμεύετε ότι πρόκειται να κάνει χρήση των προσωπικών σας στοιχείων όπως όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.τ.π μόνο για τον οποίο έχετε δηλώσει και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο, παρά μόνο από  συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, που έχουν ως  σκοπό την αποκλειστική υποστήριξη, την προώθηση και την εκτέλεση της παρεχόμενης υπηρεσίας, χωρίς να τηρηθούν οι σχετικές διατάξεις όπως αυτές ισχύουν κάθε φορά.
 • Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα  που συλλέγονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τηρούνται με ασφάλεια σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, σε αρχείο της εταιρείας μας , μόνο για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένο μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, και δίδονται μόνο εν γνώσει σας και με την πλήρη συναίνεσή σας.
 • Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 καθώς και δικαίωμα πρόσβασης  (άρθρα 12 του ν. 2472/1997) ,αλλαγής ή και διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων

 

 

 


Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

 • Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς  όψεως  της εταιρείας μας στέλνοντας μας το αντίστοιχο αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της τράπεζας στο Fax: 210-4321796 εντός δύο (02) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής σας παραγγελίας.
                                                Alpha Bank         : 981002320000524
                                                Εθνική Τράπεζα : 194/442592-87
                                                Eurobank             : 00260013890200398286

 

Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

 • Είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω των ακόλουθων πιστωτικών καρτών:
                                                                Visa
                                                                Mastercard
                                                                American Express

 

Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας

 • Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται μέσω του  πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της
 • Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Alpha Bank. Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση της χρεώσεως.

 

 • Προσοχή: Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).

  Οι τεχνολογίες και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των αγορών σας περιλαμβάνουν:
 • Κρυπτογράφηση των στοιχείων των καρτών σας (SSL 128),
 • Ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από την GeoTrust Inc. (www.geotrust.com) της σελίδας της Alpha Bank:
  το εικονίδιο σε μορφή ‘λουκέτου’ στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, για να επιβεβαιώσετε την αυθεντικότητα της σελίδας (Name: First Data Corp, domain: https://www.deltapay.gr, Issued to: www.deltapay.gr), συστήματα ασφαλείας της Alpha Bank που καταγράφουν και προστατεύουν την πρόσβαση και τα δεδομένα των συστημάτων της.

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Alpha e-Pay (πρώην delta pay) εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

 

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της.

 

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Pay (πρώην delta pay) της Alpha Bank.

 

Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται κωδικοί προσβάσεως (username, password).

 

Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα, και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay ζητά αυτόματα από τον πελάτη μας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό.

 

Ολοκληρώνοντας, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Pay ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Μέσω Paypal

Ανοίγοντας λογαριασμό στο paypal και καταχωρώντας εκεί την κάρτα σας (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη) σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιείτε γρήγορα και με ασφάλεια τις αγορές σας.

 

Ασφάλεια συναλλαγής - Κρυπτογράφηση στοιχείων μέσω paypal

 

 • Η προστασία οικονομικής και της προσωπικής πληροφορίας σας είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητές του paypal. Για αυτό κρυπτογραφεί αυτόματα όλη τη ευαίσθητη πληροφορία που στέλνεται μεταξύ του υπολογιστή σας και των κεντρικών υπολογιστών του.
 • Κατά την καταχώρηση, γίνεται έλεγχος αν η μηχανή αναζήτησης Διαδικτύου σας τρέχει το ασφαλές στρώμα 3.0 υποδοχών (SSL) ή κάποιο υψηλότερο.
 • Κατά τη μεταφορά οι πληροφορίες προστατεύονται από τη SSL με ένα βασικό μήκος κρυπτογράφησης 168 bit (το πιο υψηλό επίπεδο διαθέσιμο στο εμπόριο).
 • Με αυτόν τον τρόπο ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει
  τα χρήματα
 • Αν ενδιαφέρεστε να ανοίξετε λογαριασμό ακολουθήστε τις οδηγίες της επίσημης ιστοσελίδας του paypal www.paypal.com .

.

 

 

 


Τρόπος & Έξοδα Αποστολής

 

Από την έδρα της εταιρείας μας

Εάν επιθυμείτε την αποφυγή της χρέωσης του κόστους των μεταφορικών μπορείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας να συμπληρώσετε  το πεδίο «ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ». Με τον τρόπο αυτόν μπορείται να παραλάβετε την παραγγελία σας, από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημερομηνία πληρωμής σας.

 

Μέσω ταχυμεταφοράς (courier)

Έξοδα Αποστολής μέσω Courier

Ι. Εντός Πόλης & Υπόλοιπη Ελλαδα (Χερσαία και Νησιωτική)

(Για τις περιοχές εντός των ορίων των πόλεων του δικτύου της   Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε)

 1. Για παραγγελίες άνω των 100 Euro: Δωρεάν αποστολή .
 2. Για παραγγελίες από 10 Euro έως 100 Euro: Κόστος αποστολής 6,00 Euro
 3. Για παραγγελίες έως 10 Euro : Κόστος αποστολής 10,00 Euro

ΙΙ.  Δυσπρόσιτες Περιοχές

(Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε)

 • Για την αποφυγή υψηλού κόστους αποστολής, η παραλαβή των εμπορευμάτων θα πραγματοποιείται από εσάς στο πλησιέστερα προς την περιοχή σας υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε.  Οι τιμές ισχύουν σύμφωνα με τους ανωτέρω τιμοκαταλόγους Εντός Πόλης & Υπόλοιπη Ελλάδα (Χερσαία & Νησιωτική)

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή των εμπορευμάτων σας σε δυσπρόσιτη περιοχή στην δειλωθείσα διεύθυνση αποστολής μέσω courier παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210-4321612 ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   ώστε να σας ενημερωθούμε σχετικά με το κόστος της αποστολής

 

 • Σε περίπτωση που εκ’παραδρομής δηλώσετε λάθος περιοχή παράδοσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του εν΄ λόγου κόστους μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εσάς και πριν την αποστολή των εμπορευμάτων

 

Προσοχή: Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 23% ανεξαρτήτως αν η αποστολή πραγματοποιείται σε περιοχές με καθεστώς μειωμένου Φ.Π.Α σύμφωνα με τον νόμο 2859 Άρθρο 21 και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα.


 


Χρόνος Παράδοσης


 

O χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από μία (01) έως πέντε (05) εργάσιμες ημέρες σε περίπτωση που τα προς παραγγελία προϊόντα είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Για περιπτώσεις που η περιοχή αποστολής ανήκει στις δυσπρόσιτες περιοχές (σύμφωνα με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.) να υπολογίζετε δύο με τρεις εργάσιμες μέρες επιπλέον.

 


Όλες οι παραγγελείες αποστέλλονται σύμφωνα με τον μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης που αναγράφετε στα προ'ι'όντα της παραγγελίας σας.  

 

 

Σε περίπτωση που τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα η παράδοση θα πραγματοποιείται εντός τριάντα  (30) ημερολογιακών ημερών, πάντα μετά από σχετική ενημέρωση του πελάτη μας.

 

Σε κάθε περίπτωση η πολιτική της εταιρεία μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της βάση των χρονικών πλαισίων που αναπτύσσονται ανωτέρω εξαιρουμένων των περιπτώσεων ανωτέρας βίας ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών κ.τ.λ στις περιπτώσεις αυτές να είναι σε επαφή  με τον πελάτη για την διαρκή ενημέρωση του

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Υπαναχώρηση/ Ακύρωση /Επιστροφή Παραγγελίας 

 

Ο πελάτης μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή ολόκληρη ή και μέρος της παραγγελίας του χωρίς καμία χρέωση αν και εφόσον η παραγγελία του δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί θα επιβαρυνθεί μόνο με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής. Οφείλει δε να επιστρέψει  τα προϊόντα μας εντός δέκα εργάσιμων ημερών συνοδευμένα με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης, άθικτα, αμεταχείριστα και χωρίς να έχει ανοιχθεί η αρχική τους συσκευασία.

Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας  δύναται να μην αποδεχτεί την ακύρωση της παραγγελίας

 

Επίσης διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των προϊόντων μας στις ακόλουθες περιπτώσεις

 • Αποστολή από την εταιρεία μας  λανθασμένου κωδικού προϊόντος,
 • Παραλαβή από τον πελάτη κατεστραμμένου προϊόντος λόγω κακής συσκευασίας.

Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία μας  οφείλει την αντικατάσταση του προϊόντος  με κόστος που επιβαρύνει την εταιρεία μας

 

Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης οφείλει  να επιστρέψει  τα προϊόντα μας εντός δέκα εργάσιμων ημερών συνοδευμένα με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης, άθικτα, αμεταχείριστα και χωρίς να έχει ανοιχθεί η αρχική τους συσκευασία.

 

Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας  δύναται να μην αποδεχτεί την ακύρωση της παραγγελίας

 

Εγγύηση 

 

Λεπτομέρειες για την εγγύηση κάθε προϊόντος  μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη συνοπτική περιγραφή του. Η εγγύηση δεν θα καλύπτεται σε περιπτώσεις μη ορθής χρήσης ή και κακού χειρισμού του προϊόντος.

 

 

Τρόποι Επικοινωνίας 

 

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την διαχείριση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος,  το τρόπο παραγγελιοληψίας, την διαδρομή της παραγγελία σας κλπ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα   emails :

 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για ερωτήσεις που έχουν σχέση με επιπρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντων μας,
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για ερωτήσεις διαχειριστικού περιεχομένου π.χ status  παραγγελίας κ.λπ,
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για ερωτήσεις σχετικά με επισκευή προιόντων ή τεχνικών θεμάτων.

 

Επίλυση Διαφορών 

 

Επίλυση τυχόν ανακυπτόμενων διαφορών μεταξύ της εταιρείας μας και των πελατών της θα επιλύονται υποχρεωτικά στα δικαστήρια Αθηνων και όχι σε άλλα περιφεριακά δικαστήρια.

 

 
banner1
Newsletter
Είσοδος

Καλάθι
VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Προσφορές
Δ. Κορτέσης & ΣΙΑ Ε.Ε | Οδυσσέως 25, Κερατσίνι | 18758, Πειραιάς | Τηλ. : 210 4321612 | Φαξ : 2104321796     
Designed & Developed By Concise Technologies